• Bloemen bestellen Amsterdam | Business Bloemist Jan

  Business Bloemist Jan

 • Bloemen bestellen Amsterdam

  Bloemen bestellen Amsterdam

 • 1
 • 2

Bloemen bestellen

Bestel eenvoudig uw bloemen of bloemstuk in onze online bloemenwinkel.
Business Bloemist Jan bezorgt door heel Nederland.
Vandaag voor 13:00 besteld?
Dan worden uw bloemen vandaag nog geleverd

WEBSHOP

BloemenabonnementenEen bloemenabonnement maakt uw bedrijf fleurig en kleurig.


Bloemenabonnementen

Business Bloemist


Profiteer van een zakelijk account.
Een schitterend boeket bestellen bij Business Bloemist Jan is met een zakelijk account zo geregeld.

Zekelijk


Bloemen bestellen Amsterdam

Bloemen bestellen Amsterdam | Business Bloemist Jan Als u bloemen wilt bestellen in Amsterdam dan kan Bloemist Jan voor iedere gelegenheid een passend boeket voor u samenstellen. Of u nu een verjaardag wilt vieren, of uw bedrijfspand op een fleurige wijze wilt aankleden. Maar natuurlijk ook wanneer u een smaakvol boeket voor een begrafenis zoekt. Daarbij staat kwaliteit altijd voorop, en zorgen wij dat ieder boeket ten minste 7 dagen vers blijft, zodat u rustig kunt genieten van de vele verschillende geuren en kleuren.

Snel bloemen bestellen in Amsterdam

Natuurlijk is het mogelijk om veel verschillende soorten bloemen te combineren om tot een mooi resultaat te komen. Wanneer u bloemen in Amsterdam gaat bestellen kunt u ervoor kiezen om een van de voorbeeldboeketten te laten bezorgen. Ook is het mogelijk om zelf aan te geven wat uw wensen zijn, om zo in overleg met de bloemist tot een uniek bloemstuk te komen om van te genieten. Daarbij kan hij natuurlijk professioneel advies geven over de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om uw boeket op te fleuren met verschillende extra kleinigheden. Bijvoorbeeld een heerlijke fles wijn voor een jubileum, of een leuke knuffelbeer om een geboorte te vieren. Met een persoonlijk kaartje is het boeket natuurlijk helemaal af.

Verbeter de werksfeer, regelmatig bloemen bestellen in Amsterdam

Wanneer u een boeket laat bezorgen om op de balie of in de ontvangstruimte op uw kantoor te plaatsen biedt u niet alleen voor de receptionist een prettige werkomgeving. Gasten zullen zich altijd direct welkom voelen wanneer ze begroet worden door een kleurig bloemstuk. Daarbij is het heel eenvoudig om regelmatig een vers boeket te laten bezorgen met een bloemenabonnement. Op die manier heeft u nergens meer omkijken naar. De bloemist verzorgt steeds een nieuw boeket, dat vervolgens met een bijpassende vaas op uw werkplek word bezorgd. Zo heeft u altijd frisse geuren en kleuren om de sfeer in uw kantoor te verhogen. U kunt natuurlijk helemaal zelf de stijl van uw boeket samenstellen, maar het is ook mogelijk dat de bloemist bij u langs komt om samen met u te kijken welk boeket het bete bij uw inrichting en stijl past.

Maatschappelijk verantwoorde boeketten

De bloemen die u kunt bestellen in Amsterdam en omgeving zijn allemaal van hoge kwaliteit, en wij verzekeren u daarbij dat de boeketten altijd fleurig zijn, en 7 dagen representatief blijven. Daarnaast staat het maatschappelijk verantwoord ondernemen ook hoog in het vaandel. Door alleen te werken met bloemen die het Fair Flowers Fair Plants keurmerk hebben weten we zeker dat alle bloemen en planten op milieuvriendelijke wijze worden geteeld. Duurzaamheid mag immers ook bij het telen niet ontbreken. Ook staat dit keurmerk voor goede arbeidsvoorwaarden gedurende het hele productieproces. Op die manier kunt u met een gerust hart een schitterend boeket in huis halen.

Heeft u al gevonden wat u zoekt, bestellen gaat heel makkelijk en snel. Of neem contact op als u meer informatie wilt.
Waarom bestellen in de online bloemenwinkel van Business Bloemist Jan?

 • Voor 13:00 besteld, vandaag nog bezorgd
 • Bezorging door heel Nederland
 • Boeketten, bloemstukken en geschenken voor iedere gelegenheid
 • Maandelijks één overzichtelijke verzamelfactuur
 • Speciale maatwerk-mogelijkheden voor grote organisaties
 • De bloemen zijn voorzien van Fair Flowers, Fair Plants keurmerk
 • Ga direct naar de webshop

Populaire Online Boeketten


Bloemen bestellen Amsterdam Bloemen bestellen Amsterdam Bloemen bestellen Amsterdam

Kom langs in de winkel

Weet u nog niet precies hoe u uw bloemstuk of boeket wilt hebben of wilt u gewoon liever persoonlijk contact?
Kom dan eens langs in de winkel in Duivendrecht.


Business Bloemist Jan
Rijksstraatweg 134A
1115 AV Duivendrecht
Tel: 020-6901663

Google Map - Business Bloemist Jan - Duivendrecht

Afdrukken